Skip links

MEDLEMMERNES HUS

Gratis brug af Medlemmernes Hus

Dit medlemskab hos Executive Cognito rummer en bred palette af muligheder, som står frit til din disposition. En af disse muligheder er brugen af vores domicil, hvor vi rigtig gerne vil åbne dørene for vores medlemmer og tilbyde jer muligheden for at benytte vores skønne rammer i Carlsberg Byen til at holde f.eks. et bestyrelsesmøde, et strategimøde eller måske blot en rekrutteringssamtale væk fra egen adresse.

Klik her for at se vores video-gennemgang, hvor vi forklarer omkring praktikken.

Vi skal nok sørge for, at der er kaffe, the og postevand – og får du behov for andet, kan vi være behjælpelige med at pege på rette leverandør af f.eks. frokost og aftenmad. Endvidere tilbyder området omkring vores domicil gode smagsoplevelser f.eks. Tramonto Rooftop, der bringer det italienske cuisine og bar, en chic og sofistikeret stemning, til hjertet af Carlsberg Byen.

Vores 8000 m2 store have giver mulighed for, at I kan bevæge jer udendørs til møderne. Brug f.eks. walk-and-talk ruten i haven eller nyd en afslappet stund i havemøblerne på terrassen.

Ønsker du at gøre brug af mulighederne, så kontakt os på info@executivecognito.com eller benyt vores mobilnumre, der fremgår af websitet… vi glæder os til at se dig her i Medlemmernes Hus.

Det var super dejligt at muligheden for at låne jeres lokaler var tilstede.
Formålet med vores møde var opfølgning på strategien for 2019, samt de kommende år. Jeres lokaler var en god mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen og få ro (hvilket lykkes perfekt) – til fordybelse og diskussioner, uden afbrydelse.
Tak for god betjening, kaffe/te, vand, frugt og små kager. Dejligt at der var tænkt på at gøre lånet til en god oplevelse.
 

– CEO, Pia Larsen, MJ Service A/S

DOWNLOAD FOLDER

Jeg ønsker at blive kontaktet vedrørende et medlemsskab.

Return to top of page