Skip links

MINDRE GRUPPER

Mindre grupper = Større fortrolighed

I en mindre gruppe opnår du hurtigt en høj grad af nærhed og fortrolighed med de øvrige gruppemedlemmer. Mindre grupper lægger op til aktiv deltagelse og åben dialog. Vi sammensætter grupper med max. 16 medlemmer netop for at sætte den bedst mulige ramme for at udvikle tætte relationer og skabe et gensidigt engagement mellem gruppens medlemmer.

For mig er netværket hos Executive Cognito et fantastisk sted at lufte mine tanker og ideer og samtidig få vendt forskellige forretningsmodeller. Den fortrolighed, der er i netværket, har gjort en stor forskel, idet jeg oplevede en oprigtig interesse i at hjælpe mig og give mig de bedste muligheder”. 
-Leif Sørensen, CEO hos ACTEE

Aktivt netværk lever mellem netværksmøderne

Når du sidder med en idé eller problemstilling i din hverdag, kommer dit aktive netværk særligt til sin ret. Når du kender de andre i gruppen godt og føler dig tryg, bliver det lettere at bruge hinanden også uden for den formelle ramme. Ved at være medlem i en af vores netværksgrupper får du direkte adgang til andre dygtige topledere på samme niveau, som kan sparre med dig om alle typer udfordringer – også mellem de aftalte netværksmøder.

Return to top of page