NETVÆRKSLEDERE

Personlig erfaring sikrer relevant indsigt

Netværkslederne hos Executive Cognito har uden undtagelse selv været beskæftiget som direktører og/eller bestyrelsesmedlemmer. Det betyder, at din netværksleder har personlige erfaringer med den type problemstillinger, du ofte møder.

Gruppens dynamik er netværkslederens ansvar

Netværkslederen er et naturligt og ligeværdigt medlem af din netværksgruppe, som har ansvaret for, at du og dine gruppekolleger alle får et udbytterigt forløb og sikrer, at alt det praktiske er på plads for gruppens aktiviteter. Helt fra første dag hvor gruppen samles og medlemmerne ikke kender hinanden, sørger netværkslederen for, at alle bliver hørt og får taletid. Det skaber konsensus i gruppen. Executive Cognito udvælger og træner netværksledere, så de er kvalificerede til at sikre din netværksgruppes succes.

Nærhed

Det er også en del af netværkslederens arbejde at opretholde nærheden til dig som medlem. Netværkslederen besøger dig på din virksomhed mindst én gang årligt, og inddrager løbende dig og gruppen, når f.eks. et netværksmøde skal forberedes og gøres mest muligt relevant. Det er vigtigt for alle parter, at du opnår det udbytte, som du forventer af din deltagelse i vores netværksgrupper.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.