OM OS

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Executive Cognito skaber netværksgrupper for direktører og bestyrelsesmedlemmer.
Vi tager det travle medlem ud af hamsterhjulet og tilfører en masse energi og et tiltrængt frirum i hverdagen.

Vores medlemmer får på netværksmøderne inspiration via relevante temaer, som de selv har været med til at udvælge.

Du får som medlem hos Executive Cognito et vigtigt forspring i din hverdag som leder gennem relevant sparring med dine netværkskolleger på dine egne udfordringer og idéer.

Er du direktør eller bestyrelsesmedlem og har du lyst til at blive en vigtig del af en lille, stærk netværksgruppe med 16 medlemmer, hvor du er matchet sammen med de andre direktører og bestyrelsesmedlemmer, så vil vi se frem til at høre fra dig.

Du skal vide, at vi stiller krav til dit fremmøde og 100 procent mental tilstedeværelse på netværksmøderne, så vi kan sikre dig et stærkt udbytte af dit medlemskab gennem stor nærhed til dig som medlem, alt sammen baseret på stor fortrolighed.

Se en kort præsentationsfilm om os her: >>Klik her<<

Vi glæder os til at tale med dig.
Team Executive Cognito

Mission

Vi vil tage vores medlemmer ud af hamsterhjulet og tilføre dem fornyet energi, inspiration og et tiltrængt frirum.

Vision

Vi ønsker at være det stærkeste miljø for sparring og værdifulde relationer for direktører og bestyrelsesmedlemmer i Danmark – baseret på vores 3 værdier – nærhed – fortrolighed – udbytte.

Executive Cognitos maleri

At være direktør og bestyrelsesmedlem stiller store krav til vores evne til at få alle involverede personer til at spille rigtigt sammen. Til tider står både himmel og hav i ét, mens du som ansvarlig skal bevare roen, overblikket og kunne påtage dig den nødvendige lederrolle og sikre de opstillede mål indfries. Du skal kunne beherske de mange facetter, der kræves af dig samtidigt med, at du sikrer trivsel og balance for dine medarbejdere og dig selv. Dette har kunstner Christophe Siel illustreret i et maleri nedenfor, der pryder vores kontor på Gamle Carlsberg Vej i Valby.

“Vores værdier fortæller alt om os – vi tænker i mennesker”

Bliv kontaktet

 

Har du spørgsmål vedr. netværket, bestyrelsesuddannelserne eller andet, så udfyld formularen her, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.