Skip links

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Er du vores næste kollega?

Er du dygtig til at kommunikere via telefon og interesserer du dig for at hjælpe og flytte mennesker i deres hverdag, så kan du meget vel være vores næste kollega.

Dit primære arbejdsredskab er din telefon, bærbare PC og gode energi. Kvaliteten af dine samtaler og dermed hvor godt du lykkes med dine målsætninger, handler meget om hvad du kommer med i rygsækken og hvor dygtig du er til at forvalte din viden samt planlægge din hverdag. Evner du at sætte dig rigtigt godt ind i direktørens og bestyrelsesmedlemmets hverdag, udfordringer, kriterier for gruppesammensætning og meget andet, så forøges dine chancer for succes betydeligt herunder vores medlemmernes tilfredshed med at blive matchet rigtigt op til en netværksgruppe.

Vi søger lige nu netværksbranchens bedste sælger: Læs mere her

Vi tilbyder et åbenhjertigt, godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og respekt for den enkeltes behov for planlægning af sin egen hverdag. Din arbejdsplads bliver i vores nyrenoverede lokaler i Carlsberg-stifter, I.C. Jacobsens gamle palæ-ejendom fra 1886.

Ring eller skriv til os nu?

Du er naturligvis mere end velkommen til at tale med en af vores kolleger og få besvaret dine spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge job hos os.

Vi vil se frem til at modtage din uopfordret ansøgning som medlemsansvarlig netværkskonsulent på info@executivecognito.com. Du er også meget velkommen til at kontakte en af vores direktører, John Rohde på 5199 1196 eller Frank Ewert på 5062 6078.

Return to top of page