VIL DU MED PÅ HOLDET?

Er du vores nye kollega?

Vil du være med til at hjælpe erhvervslivets top gennem professionel rådgivning, og gøre en måske afgørende forskel for deres personlige og faglige udvikling ?

Under disse krisetider som verden oplever i disse år, har mange topledere og bestyrelsesmedlemmer et naturligt behov for at drøfte sine tanker, ideer og udfordringer med andre på samme niveau.

Vores mission er at tage direktører og bestyrelsesmedlemmer ud af dagligdagens hamsterhjul og give dem fornyet energi, inspiration og et tiltrængt frirum. Det gør vi igennem vores skræddersyede netværksgrupper, som er sammensat på baggrund af de værdier, vores medlemmer har til fælles. Og ved at sparre med ligesindede kommer de til at flytte sig ikke kun som ledere, men også som mennesker.

Din rolle bliver at opsøge topledere og bestyrelsesmedlemmer over telefon og på LinkedIn med henblik på at rekruttere dem ind i den rigtige kontekst. Det er en klar fordel hvis du har erfaring med salg fra B2B,  men din baggrund er ikke afgørende for succes. Det er din indstilling og tilgang til det at danne nye relationer, der leder til salg. Du skal i løbet af en telefonsamtale være i stand til at afkode et menneske og tilbyde dem den løsning, der er som skræddersyet til lige netop deres behov.

Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver godt introduceret til vores koncept og tilgange til salg, så du kan gøre lige netop det. Men du sætter selv barren for din succes.

Kort om os:
Vi har højt til loftet – frihed under ansvar.
Synlig ledelse – ugentlige one2one.
Kontinuerlig performance træning.
Og en lyst til at gøre en forskel for de mennesker vi taler med internt såvel som eksternt.

Kort om Dig (Ikke et krav):
Erfaring med salg – gerne B2B.
Naturligt nysgerrig på mennesker.
En selvstarter med et stort drive.
Vilje til at danne relationer.

Vi siger ikke bare, at her er vide rammer og stor fleksibilitet – vi efterlever det også. Tingene skal hænge sammen ift. privaten. F.eks. mister vi ikke noget, fordi en kollega har brug for at møde ind en time eller to senere end de andre og arbejde i en kombination af kontor og hjemmearbejde.

Hos os bliver du meget anerkendt for din performance – også ift. løn. Vi har en fleksibel lønmodel, hvor du er med til at bestemme sammensætningen.

Dit primære arbejdsredskab er din telefon, bærbare PC og gode energi. Kvaliteten af dine samtaler og dermed hvor godt du lykkes med dine målsætninger, handler meget om hvad du kommer med i rygsækken og hvor dygtig du er til at forvalte din viden samt planlægge din hverdag. Evner du at sætte dig rigtigt godt ind i direktørens og bestyrelsesmedlemmets hverdag, udfordringer, kriterier for gruppesammensætning og meget andet, så forøges dine chancer for succes betydeligt herunder vores medlemmernes tilfredshed med at blive matchet rigtigt op til en netværksgruppe.

Vi tilbyder et åbenhjertigt, godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og respekt for den enkeltes behov for planlægning af sin egen hverdag. Din arbejdsplads bliver i vores nyrenoverede lokaler i Carlsberg-stifter, J.C. Jacobsens palæ-ejendom fra 1886.

Ring eller skriv til os nu?

Du er naturligvis mere end velkommen til at tale med en af vores kolleger og få besvaret dine spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge job hos os. Ring til seniorkonsulent Lucas Larsen på mobil 5118 3602.

Vi vil se frem til at modtage din ansøgning som medlemsansvarlig på info@executivecognito.com. Du er også meget velkommen til at kontakte vores direktør Frank Ewert på 5062 6078.