Direktørgrillen er tændt…

}
16. maj 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]I går lød startskuddet for serien af vores Direktørgrill, hvor vi inviterer vores medlemmer på tværs af netværksgrupperne til et spændende og relevant indlæg, hvorefter vi tænder op for grillen og både hygger og netværker igennem.

Aftenens tema var ”Direktøren på Social Media”, hvor Anne Frost gav relevante fakta og udfordrede medlemmerne. Tusind tak til alle deltagere for jeres engagerede deltagelse og sædvanlige høje grad af åbenhed, der gav en både inspirerende og udbytterig aften. Dagens impulsive og morsomme indslag kom fra Kenneth Øhrberg, Danske Hospitalsklovne, hvor både latter og netværksrelationerne tog fart. Vi lægger inden længe et par film op på vores YouTube kanal, som du kan følge her: https://lnkd.in/ebznQBC

Vi ser frem til næste Direktørgrill den 19. juni, hvor vi skal gøres klogere på ”Ledelse af unge generationer”.

Direktørgrill er en del af medlemskabet i Executive Cognito, og har du som medlem endnu ikke fået tilmeldt dig, kan vi glæde med, at der stadig er få ledige pladser tilbage, så skynd dig at tage fat i os.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”5844,5845,5846,5847,5848,5849,5850,5851″ img_size=”large” speed=”3000″ autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row]

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.