Executive Cognito inviterer alle medlemmer til Direktør-grill

}
6. marts 2019

Kære alle,

Som tidligere bebudet på vores nytårskur samt i nyhedsbrevet i januar 2019 vil vi gennemføre en række arrangementer i vores skønne have, hvor vi inviterer vores medlemmer på tværs af vores netværksgrupper til nogle netværkseftermiddage/aftener.

Arrangementerne vil bestå af et fagligt indlæg og naturligvis gode netværkssamtaler mellem alle fremmødte gæster. Vi tænder op for grillen under arrangementerne og vil smage på de gode specialbryg fra vores kære nabo, Carlsberg.


Vi afholder naturligvis alle arrangementerne i Medlemmernes Hus (vores domicil) på Gamle Carlsberg Vej 16, 1799 København V. Se parkeringsanvisning i bunden på vores website.

I første omgang giver vi dig mulighed for at deltage i vores to arrangementer før sommerferien. Læs om arrangementerne samt tilmelding nedenfor. Der er 18 pladser til hvert arrangement. Arrangementerne er gratis for dig som medlem og tilmeldingen foregår som altid via først-til-mølle princippet. Vi gennemfører arrangementerne ved minimum 12 deltagere pr. arrangement.

Program for arrangementerne

Hvert arrangement følger denne dagsorden.
• 16.30-17.00: Ankomst og networking
• 17.00-18.00: Et fagligt indlæg, der er forskelligt for hvert arrangement
• 18.00-20.00: DirektørGrillen er klar med mad og drikke. Ordet og formen er fri. Det handler om hygge og networking i vores skønne, grønne rammer i haven.
• 20.00- Tak for i aften

Onsdag, den 15. maj 2019 – ”Direktøren på sociale media”
Dagens faglige indlæg omhandler direktøren på sociale media.
Indlægget afholdes af ledelsesrådgiver og executive coach, Anne Frost.

Anne skriver følgende omkring sit indlæg:

Muligheden for at skabe relationer, sætte dagsorden og profilere sin organisation, er der åbenlyse fordele forbundet med ved at anvende sociale medier som leder. Samtidig kan det være tidskrævende, sårbart, svært målbart og generelt virke vanskeligt.

Præmissen om at ledelse ER kommunikation, indebærer selvfølgelig også sociale media. Der er kommet massive sprækker i væggen mellem intern og ekstern ledelseskommunikation. Det giver dig som leder nye muligheder, men selvsagt også dertilhørende udfordringer.

Få aflivet dine indvendinger og forbehold og erstattet dem med gode daglige rutiner og et blik for mulighederne for dig som leder foran logoet.

Tilmelding til Direktør-grillen den 15. maj 2019 er forbeholdt medlemmer.

Onsdag, den 19. juni 2019 – ”Ledelse af de unge generationer”
Dagens faglige indlæg omhandler Ledelse af de unge generationer.
Indlægget afholdes af Head of Training, Lagkagehuset, Maria Thestrup

Maria tager med sin smilende og super energiske tilgang tilhørerne med ind i hendes hverdag som en 26-årig ung leder i en voksende organisation.

Hun vil fokusere på, hvad der er vigtigt i lederrollen, når man leder unge medarbejdere og dele ud af hendes erfaringer med blandt andet:
• Tilgængelig ledelse
• Mentorrollen i den digitale verden
• Digitalisering
• Selvrealisering

Tilmelding til Direktør-grillen den 19. juni 2019 er forbeholdt medlemmer.

SERVICEINFORMATION
• Grøn Koncert: Husk at sætte kryds i din kalender, når Executive Cognito senere på året inviterer dig og din bedre halvdel back stage på Grøn Koncert i hhv. Valby og Århus – se mere her: Samarbejde med Muskelsvindfonden

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.