Grøn Koncert 2019

}
30. juli 2019

Executive Cognito havde den store fornøjelse at invitere vores medlemmer sammen med ægtefælle/samlever til en helt unik oplevelse, da vi gik “back stage” på Grøn Koncert i henholdsvis Århus den 20/7 og Valby den 28/7-2019. Denne mulighed kom i stand via vores samarbejde med Muskelsvindfonden herunder Musholm. Læs mere om samarbejdet her: Samarbejde med Muskelsvindfonden

Der skal lyde et stort og rungende TAK til alle vores deltagende medlemmer og deres ægtefæller/samlevere, der valgte at tilbringe lidt af deres sommertid sammen med os og de mere end 30.000 mennesker, der gæstede henholdsvis Århus og Valby. Vi har fået nogle skønne tilbagemeldinger på jeres begejstring over arrangementerne. Hos Executive Cognito var vi absolut lige så begejstrede og vil derfor også i dette indlæg rette en kæmpe stor tak til hele det fantastiske team af enestående, passionerede mennesker bag Grøn, der gav os alle en helt igennem fortryllende oplevelse. Af hjertet tak og på gensyn!

Festlige sommerkram
Team Executive Cognito

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.