Nyhedsbrev januar 2020

}
13. januar 2020

Godt nytår!

Dette var også åbningsordene, da vi den 9. januar 2020 skålede nytåret ind med et stort antal veloplagte medlemmer til Executive Cognitos nytårskur.

Det var en markering af et veloverstået 2019, hvor vi har oplevede positiv fremgang i antallet af medlemmer og i fællesskab gennemført en lang række arrangementer og events både indenfor såvel som på tværs af vores netværksgrupper i henholdsvis Jylland og Sjælland.

En stor tak skal lyde til alle vores medlemmer for at støtte op og bidrage aktivt til et voksende, stærkt fællesskab, som vi er meget taknemmelige for og stolte over. Vi glæder os meget til endnu et spændende år i Jeres selskab med nye, spændende projekter. Tak for mange gode samtaler i 2019, hvor vi netop pga. indsigten, som I giver os, har haft mulighed for også at kunne matche flere af Jer sammen på tværs af vores netværksgrupper, når dette har givet mening.

I 2020 vil vi sætte fokus på at gennemføre en række morgenmøder og gå-hjem møder, som mange af vores medlemmer har efterspurgt flere af. Vi vil afholde et passende antal af disse fordelt mellem Jylland og Sjælland. Hold jer derfor løbende orienteret under vores arrangementsside på www.executivecognito.com.

Nedenfor er en kort opfølgning på afholdte arrangementer på tværs af netværksgrupperne siden efteråret 2019:

Nytårskuren 2020

I de smukke rammer på Carlsberg Museum åbnede Adm. Direktør, Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen nytårskuren med et indblik i de perspektiver og fokusområder, som Dansk Erhverv ser for danske virksomheder i 2020. Der var god spørgelyst fra vores medlemmer og det er vores vurdering, at deltagerne fik god inspiration af indlægget.

Dernæst fik alle medlemmer talt med hinanden på kryds og tværs gennem de skønne lokaler, mens vi kunne smage på de gode øl og vand fra Carlsberg ledsaget af velanrettet tapas.

Alt i alt en skøn eftermiddag/aften, hvor alle kom derfra med nye bekendtskaber.

Etablering af virksomhed i USA

Den 11. oktober 2019 havde vi besøg af generalkonsul Christopher Smith, der gav alle fremmødte medlemmer unikke indsigter i, hvordan man på en enkel og disciplineret måde kan virkeliggøre ambitionen om at stifte virksomhed i USA. Vi hørte efterfølgende fra flere af de deltagende medlemmer, at de med succes har kunne anvende den nye viden efter mødet.

 

Gå-hjem møde november 2019

Den 7. november 2019 havde Executive Cognito den store glæde at invitere til et spændende gå-hjem møde, hvor energien stod øverst på dagsorden.

Tidligere elitecykelrytter, Mads Herscend, åbnede mødet med et energifyldt, humoristisk og motiverende indlæg under temaet: #FREMAD – skab mening, mål og motivation hos dine ansatte!

Efter Mads’ indlæg gik Torben Ryttersgaard, der ejer vinimporten Vinho, på scenen og tog deltagerne på en udsøgt vinrejse gennem Portugal gennem sine indsigtsfulde fortællinger om alt fra portugisisk vinhistorier til vinproducenter og deres familietraditioner og vi kom da også rundt om jordbundsforhold og klimatiske påvirkninger.

Vi ønsker jer alle et succesfuldt 2020 ?

De bedste netværkshilsner

Team Executive Cognito

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.