Nyhedsbrev sommer 2019

}
28. juni 2019

Inden længe tager en større del af dansk erhvervsliv på ferie. I følge prognoserne bliver det i et solbeskinnet Danmark eller øvrige Europa for den sags skyld. Sommeren byder uden tvivl også på et velfortjent frikvarter væk fra hverdagens udfordringer og for mange sikkert en ganske travl periode op til feriens start.

Sommerferien er for mange en højtid, der giver mulighed for at tilbringe tid med familie og venner, som til tider bliver forsømt i hverdagens arbejdsmæssige bestræbelser. Af samme grund er sommerferien også en tid til refleksion. Hvordan gik første halvår? Fik du indfriet alle dine forventninger og målsætninger? På jobbet, i privatlivet og ikke at forglemme tiden til dig selv.

For os i Executive Cognito er det også en tid til et tilbageblik på mange fantastiske timer sammen med vores gode medlemmer. Seks måneder er gået siden vi skrev 2019 i kalenderen og vi har været så privilegeret at opleve en medlemstilgang kombineret med et lavere gennemsnitlig churn. Flere og flere af vores medlemmer kommer til os med forslag til nye medlemmer, når deres netværksgruppe står foran en ny netværkssæson og der er kommet en plads ledig i gruppen. Vi oplever et stort engagement og interesse fra vores medlemmer – også i forhold til hvem der kommer til deres netværksgruppe, når en ny kollega er på vej ind. Vi takker med stor glæde for denne interesse og ikke mindst jeres enorme engagement i at give fra jer, når der livligt bliver debatteret omkring et tema, en problemstilling, et dilemma eller en god idé. Herligt!

Direktørgrillen

Startskuddet lød også for vores Direktørgrill, hvor vi af to omgange fik networket, grillet og hygget en hel masse sammen med vores medlemmer. Der blev skabt nye relationer disse eftermiddage og aftener, hvor medlemmer på tværs af vores grupper fik mulighed for at mødes og udveksle erfaringer. Tak for jeres store interesse og tilslutning.

Networking

Første halvår bød på utrolig mange spændende og indholdsrige netværksmøder. Vi bliver til stadighed duperet over den opfindsomhed og energi, der hersker blandt vores mange netværksgrupper og medlemmer, når der skal tænkes ud af boksen. Vi har været på mange interessante virksomhedsbesøg, nogle netværksgrupper har været en “tur i køkkenet” og team-buildet over madlavning, mens andre medlemmer er blevet hjulpet i nogle ganske svære situationer både jobmæssigt og mentalt. På flere af vores internater anvendte vi billedlige illustrationer til at beskrive roller og sammenhænge, andre internater anvendte vi Legoklodser til at illustrere vores værdiopfattelse af forskellige begreber.

Between Job

Første halvår bød desværre et velkommen til lidt for mange direktører, der kom i arbejdsløshed. Nogle selvvalgte, nogle blot i overvejelsesfasen, mens andre (størstedelen) ikke selv havde valgt situationen. Der blev som altid arbejdet målrettet medlemmerne i mellem med at hjælpe hinanden til at få klarhed på næste virke, sparring til at stå skarpest muligt, når de nye muligheder byder sig. Alene i maj 2019 kom hele 8 af medlemmerne i Between Job gruppen ud i et nyt direktørjob. Det er vi virkelig taknemmelige for.

Grøn Koncert

Forude venter 2 x Grøn Koncert. Vi har inviteret alle vores medlemmer inkl. ægtefælle/samlever med til Grøn Koncert i henholdsvis Århus den 20. juli 2019 eller Valbyparken den 28. juli 2019. Her glæder vi os virkelig meget over muligheden for at give vores medlemmer en ekstraordinær god og hyggelig oplevelse i musikkens tegn. En mulighed der er kommet i stand på grund af vores samarbejde med Muskelsvindsfonden og Musholm.

Overvejer du at blive medlem, så læs videre her

  • Et stort netværk, hvor vores netværksledere og direktion – qua det store kendskab til det enkelte medlem – kan forbinde dig med andre direktører og bestyrelsesmedlemmer i danske virksomheder
  • En netværksleder som enten er – eller selv har været direktør og relevant for netværksgruppens sammensætning
  • 1:1 samtaler med direktionen én gang pr. netværksår
  • Executive events som nytårskur og kombinerede seminarer og grill aftener, hvor medlemmerne mødes på tværs af netværksgrupperne
  • Gratis deltagelse i vores ”between jobs” gruppe, hvis du mister dit job
  • Nære og fortrolige netværksgrupper med 15 andre direktører og bestyrelsesmedlemmer
  • Skræddersyede netværksgrupper, hvor medlemmerne er tilpasset dine ønsker til de øvrige medlemmer, og hvor du selv godkender dem inden indtrædelse i netværksgruppen

Få vores løbende nyheder direkte i dit LinkedIn feed ved at klikke på LinkedIn logoet herunder

 

 

 

Vi ønsker jer alle en fremragende sommer 🙂

Team Executive Cognito

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.