Webinar: Digitalisering af B2B-salgsprocesser: Nu eller aldrig?

}
11. februar 2021

Covid-19 har sat turbo på digitaliseringen af salgsprocessen. Er du og din virksomhed med og udnytter de aktuelle muligheder?

Corona-nedlukningerne har gjort det svært eller umuligt at afholde klassiske kundemøder, messer og konferencer, hvilket selvsagt er en stor udfordring for mange salgsorganisationer.

Det har medført, at der er blevet sat turbo på digitaliseringen af salgsprocessen – også indenfor B2B relationssalg.

Spørgsmålet er om din salgsorganisation er kommet med på denne digitaliseringsrejse, og udnytter muligheden for at få digitaliseret de dele af din salgsproces, der netop kræver brugen af eksempelvis social selling, videomøder, webinarer og lignende.

Leif Carlsen fra Social Selling Company vil inspirere og dele konkret viden om, hvordan du kan udnytte forandrings vinde i forlængelse af coronakrisen til at få moderniseret og digitaliseret din B2B-salgsproces.

Webinaret foregår fredag den 26. februar 2021 kl. 08:30 og tager 60 minutter. Der er afsat af tid undervejs til at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Du får tilsendt replay video (optagelse af webinaret) og slides fra webinaret efterfølgende.

Tilmeldingslink finder du i ECs medlemsportal.

De bedste netværkshilsner

Team EC

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.