Workshop omkring Det Personlige Lederskab

}
30. september 2020

Hvornår: 19. november 2020 kl. 8:30 – 12:00

Hvor: Faxehus, Gamle Carlsberg Vej 16, 1799 København V

Hvem: Medlemmer af Executive Cognito

Arrangør: Arrangementet afholdes af Executive Cognito i samarbejde med Gitte Lønstrup Dal Santo.

I en hverdag, hvor vi skal udfylde og præstere i mange forskellige roller, kan det være svært at slå til som både leder, forælder, partner og ven og samtidig finde tid til at tune ind med os selv, vores ståsted og retning som menneske. Uendelig mange ting kræver vores energi og opmærksomhed. Men hvordan tanker vi selv energien op? Hvordan sikrer vi, at det er det vigtigste, vi giver opmærksomhed? Og hvordan ved vi, at vi er det rigtige sted i livet og i karrieren?

De spørgsmål og udfordringer kan et nyt visuelt, intuitivt og ultra-personligt digitalt værktøj hjælpe dig med at tackle på en måde, der giver dybere indsigt i dine ressourcer og retning end de kognitive tilgange, vi typisk arbejder ud fra. Det er baseret på den nyeste hjerneforskning, klassisk coaching og mindfulness. Og designet som et kompas til personligt lederskab.

Gitte Lønstrup Dal Santo, ph.d. og certificeret coach vil guide dig gennem workshoppen og 5 enkle trin til at få øje på ressourcer i og omkring dig selv, så du kan stå endnu stærkere i dig selv som leder og som menneske.

Til workshoppen kan du forvente:

  • at få direkte adgang til dine personlige ressourcer – indre og ydre
  • at blive udfordret på dine værdier og blind-spots
  • at blive klogere på, hvordan du helt konkret kan skabe synergi i måden, du bruger dig selv på i dine forskellige roller. Og handle på den indsigt allerede samme dag.
  • at få klarhed over grundlaget for din beslutnings- og prioriteringsadfærd: altså det, du vælger at give opmærksomhed og energi
  • at få et værktøj til opmærksomhedstræning, stress-reduktion, fokus, fordybelse, flow og forankring, så du kan finde ind i den ressourcefulde tilstand, du ønsker. Lynhurtigt. Hver dag.

Dagens agenda:

Kl. 08:30: Morgenmad og velkomst ved Executive Cognito

Kl. 09:00: Indlæg v/ Gitte Lønstrup Dal Santo

Kl. 11:15: Pause & networking

Kl. 12:00: For dem der har tid og lyst, er der mulighed for lidt frokost og networking til kl. 12:45.

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.