Workshop omkring muligheder med et digitalt strategiværktøj

}
7. juli 2020

Hvornår: 3. september 2020 kl. 8:15 – 12:00

Hvor: Faxehus, Gamle Carlsberg Vej 16, 1799 København V

Hvem: Medlemmer af Executive Cognito

Arrangør: Arrangementet afholdes af Executive Cognito i samarbejde med Sanne Markwall, MakeMyStrategy ApS.

Har vi som erhvervsledere vitterligt brug for mere viden om strategi? Det vrimler med modeller, foredrag, teorier, konsulenthuse, nyhedsbreve osv., så hvorfor tage strategi op på dette morgenmøde?

Det korte svar er, at det ikke blot handler om strategi men snarere om at genopfinde sig selv og måden at arbejde med strategi på.

Vi har sat Sanne Markwall i stævne, der er arkitekten bag et nyt digitalt strategiværktøj. Hun har med baggrund i den kendte strategibog: “Strategi i vindervirksomheder”, udviklet et værktøj, der enkelt og sikkert fører virksomhedens ledelse gennem strategiprocessen digitalt.

Indlægsholder

Kort om Sanne Markwall:

Sanne Markwall er founder af og CEO i MakeMyStrategy ApS.

  • 20+ års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder og nytænke services og produkter. ​
  • Senest har Sanne været medskaber af og administrerende direktør for strategihuset Vinderstrategi A/S, som siden 2009 har gennemført en lang række strategiprojekter. ​
  • Tidligere har Sanne arbejdet med forretnings- og konceptudvikling samt implementering i den finansielle sektor, herunder i Letpension, Nordea Liv & Pension (nu Velliv) og Jyske Bank.

 

Dagens agenda:

Kl. 08:15:   Morgenmad og velkomst ved Executive Cognito

Kl. 08:30:   Sanne Markwall:

  1. Den strategiske ramme
  2. Hvordan struktureres og planlægges strategiarbejdet
  3. Hvilke emner bør berøres

Kl. 09:15:   Pause

Kl. 09:30:   LIVE CASE *) (en af deltagerne stiller sin virksomhed til rådighed og vi arbejder konkret med denne i MakeMyStrategy™)

Vi arbejder os gennem det digitale workflow, og du vil som deltager opleve ad hoc hvordan input struktureres, omformes og fusioneres til en koordineret aktivitetsplan, et executive summary og en detaljeret strategiplan

Kl. 11.30:   Opsamling og spørgsmål

Kl. 11:50:   Afrunding og tak for i dag

Kl. 12:00:   For dem der har tid og lyst, er der mulighed for lidt frokost og networking til kl. 12:45

*) LIVE CASE:

Med henblik på at skabe en nærværende og relevant oplevelse for deltagerne, tilbyder vi en unik mulighed for én deltager, som vil stille sin virksomhed til rådighed for denne LIVE CASE. Virksomheden får som bonus indledende sparring med Sanne forud for dagen, hvormed vi er klar til live casen på dagen. Ønsker du at bruge denne unikke mulighed, så skynd dig at skrive til Frank Ewert på fe@executivecognito.comførst til mølle og sidste frist for at tilmelde sig er den 17. juli 2020.

0 kommentarer

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Udfyld formularen, så sender vi dig folderen ”Sådan får du det optimale ud af din netværksgruppe”.

Her kan du læse mere om, hvorfor færre deltagere, større fortrolighed og tættere dialog er grundlaget for Executive Cognito’s netværk.

Når du henter folderen, giver du samtidig lov til, at vi kontakter dig.