Skip links

BETWEEN JOBS

Et tilbud til dig, der er between jobs

Netværksgruppen Between Jobs er et tilbud til direktører, som bliver ledige. Formålet er at hjælpe og styrke hinandens kompetencer og netværk, mens ledigheden pågår.

Gruppen har derfor den særlige karakter, at man er medlem, indtil man kommer i job igen. Derefter overlades pladsen til en anden. Når man bliver ledig, skal netværket i spil – vi anslår, at op imod 70 procent af de ledige stillinger lige nu besættes igennem netværk.

At være ’In Between’ kan være fantastisk og frustrerende – og er en situation, der kan være svært at forstå for dem, der aldrig har prøvet det.

Hatten af for Executive Cognito, fordi de har set dette behov og skaber særlig værdi for også denne gruppe af erhvervsledere, som er sultne og ladet op til max-ydeevne, men som kan bruge sparring fra ligesindede ‘in betweeners’. Forhåbentlig kan denne gruppes arbejde hjælpe de, der kommer efter – for vi kan alle befinde os ’in between 

– Maria Beck Tange, tidl. CEO for Dansk Fuels A/S

En direktørstilling er ikke nødvendigvis sikker

Selv om du føler dig sikker i din stilling, er det et faktum, at gennemsnitslevetiden for et direktørjob er faldet betragteligt de senere år. Nogle direktører tager selv afsked med jobbet, andre bliver bedt om at forlade det. Uanset årsagen til, at du som direktør forlader dit job, så er det en udfordrende situation. Hvis du ikke kender til dit næste job, er din fremtid pludselig usikker. Du er placeret uden for din comfort zone.

Hjælp dig selv og andre

Målet er at netværksgruppen i fællesskab får opbygget et stærkt koncept til, hvordan man takler ledigheden og hurtigt kommer videre. Konceptet kan dermed hjælpe den næste ledige direktør, der kommer med ind i netværksgruppen og så fremdeles.

DOWNLOAD FOLDER

Jeg har spørgsmål og ønsker at blive kontaktet:

Return to top of page