Bestyrelsesuddannelse

for medlemmer

Executive Bestyrelsesuddannelsen giver dig overblik over bestyrelsens vigtigste opgaver. Vi træner dig i en række udfordrende beslutningssituationer, og giver dig den seneste viden på bestyrelsesområdet. Det er med til at sikre, at du får bragt dine nye kompetencer i spil, og at du vil være fuldt rustet til at foretage relevante overvejelser og kan agere, når du indtræder i en bestyrelse.
Bestyrelsesuddannelsen giver et 360 graders perspektiv på bestyrelsens opgaver, udfordringer og relationer gennem 9 moduler, og er bygget op omkring 8 grundmoduler og et afsluttende eksamensmodul.
Uddannelsen henvender sig til alle, der har en ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde, i såvel private som offentligt ejede selskaber og organisationer. Executive Cognito kan tilbyde dig at tage vores executive bestyrelsesuddannelse. Du kan tage 3 moduler i hvert netværksår uden beregning, desuden kan du uvide dit medlemskab til 3 år, og tage alle 9 moduler over 4 til 24 måneder.

Hvad får du

• Praktisk og teoretisk anvendelig undervisning med undervisningsmateriale som opslagsværk.
Du vil blive undervist i teori og trænet i virkelighedsnære situationer, så du kan trække på uddannelsen, så snart du træder ind i bestyrelseslokalet.

• Den nyeste viden og kompetencer inden for praktisk og teoretisk bestyrelsesarbejde

• Du vil blive undervist og trænet af undervisere med professionel erfaring inden for bestyrelsesarbejde.

• Du vil modtage et uddannelsesbevis, når du har gennemført hele uddannelsen.
Uddannelsesbeviset vil dokumentere, at du er kvalificeret til at kunne indtage en plads i en fremtidig bestyrelse.

Hvor og hvornår

• Modulerne tilbydes på forskellige datoer og kan gennemføres i vilkår rækkefølge. Du kan dermed tilmelde dig de moduler, der passer bedst til din kalender. Du finder de aktuelle datoer i vores medlemsportal, hvor du kan planlægge dit eget personlinge forløb.

• Afholdelse sker som udgangspunkt i Executive Cognitos lokaler i København.
Der vil også blive tilbudt minimum 4 moduler om året i Århus.

• Der er samlet 9 moduler af ca. 8 timers varighed fra kl. 8–16 og er inkl. morgenmad og frokost.

Til dig som er medlem af Executive Cognitos netværksgrupper

Du kan tilmelde dig 3 moduler pr. år

Du kan udvide dit medlemskab til 3 år, og tage alle 9 moduler fordelt over 4 til 24 måneder.

Godkendt af Advokatsamfundet

Pris 0,-

ekskl. moms

Det har været interessant at lære om de forskellige vinkler ved bestyrelsesarbejdet, sammensætning af direktion og bestyrelse,
- og særligt om det ansvar, man bærer som bestyrelsesformand.

Natascha Bernstorff

Senior Vice President, Danske Bank

Den afsluttende eksamen

Annette fortæller hvordan hun fik afprøvet sin ansvarsrolle, og hvordan de nye værktøjer blev testet og sat rigtig i brug, ved den afsluttede eksamen.

Bestyrelsesuddannelse = bedre samspil

Allan fortæller hvad bestyrelsesuddannelsen betyder for ham, og hvordan samspillet mellem bestyrelsen og direktionen kan blive endnu bedre.

Vær professionel

Noget af den vigtigste læring er, at man skal vise sin berettigelse, ved at bringe noget til bordet og varetage virksomhedens tav.